• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of content_handler_field::options() should be compatible with views_object::options() in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/cck/includes/views/handlers/content_handler_field.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/landiren/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.

Cégtörténet

A Med vállalat a nevét alapítója, Medardo Reggiani után kapta, aki egy életfilozófiát alakítatott át egy kiváló vállalkozói filozófiává, beépítve a vállalatba a folyamatos fejlődés értékét, és az időt azzal töltve, hogy innovatív termékeket hozzon létre. Mindez köszönhető a annak a hatalmas tehetségének, ahogy az ötleteit meg tudta valósítani az ipar területén:

1971
A Med megkezdi mágnesszelepek gyártását LPG berendezésekhez: ez egy eddig nem gyártott, olcsóbb, biztonságosabb és hatékonyabb szelep, amellyel a vállalat a legnagyobb LPG berendezést gyártókat látja el Ausztráliában, Hollandiában, az USA- ban és Olaszországban.

1974
A Med megjelenteti az első elektromos-mechanikus típusú lopásgátlót.

1977
A Med piacra dobja az első lopásgátlót teherautók részére.

1981
A Med piacra dobja az első lopásgátlót benzines személyautók részére.

1985
A Med megtervezi az első távirányítós riasztórendszert személyautók részére.

1986
A Med az első gyártó, amely egy ügyfél vagy a beszerelő által programozható riasztó központot hoz létre.

1990
A Med bemutatja az első CAN interface-szel működő riasztó központot, amely a járművel a jármű eredeti távirányítóján keresztül kommunikál.

1995
A Med létrehozza az első megoldásokat az Interneten keresztül programozható riasztóközpontokra.

2001
A Med belép a Landi Renzo csoportba, amely gépkocsikhoz gyártott LPG és metán berendezések vezető vállalata.

2002
A Med piacra dobja a saját műholdas helymeghatározó rendszerét.

2003
A Med létrehoz egy kiváló minőségű metán szelepet, amelyet az OEM piacra szánt.

2004
A Med elindítja a magas ismétlésszámú elektromos-mechanikus injektor gyártását, specifikusan folyékony gáz és metángáz részére.

2007 A Med új elektronikus központokat dob a piacra gázberendezések vezérlésére.

Több mint harminc évvel a működés megkezdése után a vállalat ma első helyen áll alternatív és szénhidrogén üzemanyagokhoz való mágnesszelepek gyártásának területén.
Magas minőségi standardok, úttörő technológia és gyártási folyamatok optimalizálása alkotják a vállalat stratégiai alapjait. Két alapvető kiindulópont: alternatív üzemanyag meghajtás és gépjármű biztonság.

Olyan értékek és stratégiai irányelvek megosztása a vállalaton belül, mint a beruházás a kutatás és fejlesztésbe, az úttörő technológiák alkalmazása, a képzés elsődleges szerepe: mindezek lehetővé tették a Med számára, hogy magas minőségi fejlődést mutasson, további értéket biztosítva így a Made in Italy kiválóságának egy maximális színvonalú nemzetközi kontextusban, még azt követően is, hogy a Landi Renzo Csoportot 2007-ben bejegyezték tőzsdére.